Genius Australialainen laite auttaa kaikkia, joilla on keuhkosairaus, hengittämään vapaasti – ilman huumeita. Ja se on vihdoin saatavilla maailmanlaajuisesti!

v


Jos olet yksi niistä miljardista ihmisestä, jotka kärsivät keuhkosairaudesta, kuten astmasta tai keuhkoaltaamisesta, tulet rakastamaan kuulla tästä viimeaikaisesta läpimurrosta: Uusi laite, joka puhdistaa keuhkosi limasta – sekä vahvistaa niitä ilman lääkkeitä – on nyt saatavana maailmanlaajuisesti.
Koska keuhkojen tukkeutuminen on kolmas johtava kuolinsyy Yhdysvalloissa, laitetta käyttävät hengittävät helpotuksen huokausta (ei sanaleikkiä).
Laite auttaa ratkaisemaan vakavan ongelman niille, joilla on keuhkosairaus, jota useimmat nykyiset lääkkeet eivät käsittele: liman kertyminen.
Jos keuhkoihin kertyy limaa, se voi aiheuttaa vakavia komplikaatioita, kuten alentunutta ilmavirtaa ja hengenahdistusta… Joka voi johtaa jopa kuolemaan.
 
Tämä uusi laite tarjoaa luonnollisen menetelmän niille, joilla on keuhkosairaus, jotta liman kertyminen voidaan vähentää nopeasti ja helposti. Vielä parempi, voit tuntea sen toimivan muutamassa sekunnissa ja se on tarpeeksi pieni kantamaan mukanasi minne tahansa menetkin.
Sen lisäksi AirPhysion taustalla oleva tiede on osoittautunut uskomattoman tehokkaaksi tupakoitsijoille, urheilijoille ja muille, jotka haluavat puhdistaa ja vahvistaa keuhkojaan.
Lopuksi, sitä käyttävät myös ne, joilla on hengitysvaikeuksia (kuten flunssa, keuhkokuume tai jopa flunssan kaltaiset virukset) saadakseen välittömän helpotuksen kaikkein turhauttavimmista oireista: hengityksen vinkumisesta, rintakehän painavuudesta ja hengenahdistuksesta.
Laitteen nimi on AirPhysio, ja vuosien testauksen ja menestyksen löytämisen jälkeen Australiassa (mukaan lukien kaksi arvostettua palkintoa ja tuhansia positiivisia arvosteluja), laite on vihdoin saatavana maailmanlaajuisesti.