Stewardessen onthullen geheimen van vliegen en hoe het echt is om voor een luchtvaartmaatschappij te werken

v
sleeping accommodations
Stewardessen lijken misschien een glamoureuze baan te hebben, maar er is meer aan de hand dan je zou denken. Ja, ze mogen gratis reizen en elke uithoek van de wereld zien, maar ze moeten ook een moeilijke training ondergaan en omgaan met een aantal ernstig vreselijke passagiers.
Er zijn genoeg geheimen die je stewardessen voor je verbergen achter die charmante glimlach. Lees verder om te leren wat er achter de schermen gebeurt terwijl je bezig bent met het kijken naar een film tijdens de vlucht.
Ze houden hun handen achter hun rug voor een reden
Is het je ooit opgevallen dat stewardessen passagiers altijd lijken te begroeten met hun handen op hun rug geklemd? Het blijkt dat er een goede reden is dat werknemers van luchtvaartmaatschappijen dit doen.Het verbergen van hun handen maakt het gemakkelijker om een telling van het hoofd uit te voeren als mensen het vliegtuig binnenkomen – ze houden de telling op hun vingers! Als je ze voor je ogen op hun vingers zag tellen, zou je er waarschijnlijk niet zo hoog over denken. Het vertrouwen tussen de begeleider en de passagier mag nooit worden verbroken.
Er is een geheim compartiment voor hun dutjes
Als het gaat om langeafstandsvluchten, kun je misschien verschillende snoozes nemen, maar hoe zit het met de cockpitbemanning? Ze moeten constant in de buurt zijn om te voldoen aan de behoeften van passagiers en staan altijd op de been, maar dat lijkt veel voor een vlucht van meer dan tien uur.
Maak je geen zorgen, stewardessen mogen ook pauzes nemen. Grote vliegtuigen zoals Boeing 777 of 787 jets hebben geheime slaapcabines ingebouwd voor het personeel. Deze raamloze slaapvertrekken zijn boven of onder de kombuis gebouwd, dus dat is waarschijnlijk waar je favoriete stewardess is als je hebt gemerkt dat je ze al een tijdje niet hebt gezien.